Τρόποι Αποστολής:

Αποστέλλουμε τα εμπορεύματα μας σε όλη την Ελλάδα. Από την στιγμή που θα φύγουν από την αποθήκη μας θα έρθουν σε εσάς μέσα σε 1-3 εργάσιμες μέρες.

Δεν αναλαμβάνουμε παράδοση στο σπίτι ή σε άλλο χώρο της επιλογής σας. Τα προϊόντα τα παραλαμβάνεται εσείς σε όλη την Ελλάδα από τους αξιόπιστους συνεργάτες διανομής σε εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Η αποστολή των εμπορευμάτων μας πραγματοποιείται με το ταχυδρομείο ΕΛΤΑ

Το κόστος των μεταφορικών εξόδων υπολογίζεται κατόπιν συνεννόησης με τον υπεύθυνο του εργοστασίου μας και προκύπτει από την απόσταση του τόπου παραλαβής από το εργοστάσιο μας στο Ανήλιο Μετσόβου. Για αυτόν τον λόγω σας συνιστούμε να επικοινωνήτε τηλεφωνηκά με τα γραφεία μας μετά την καταχώρηση της παραγγελίας σας

Χρόνος παράδοσης:

Η γενικότερη αρχή του zimarika-metsovou.gr είναι ότι τα προϊόντα που βρίσκονται στην ιστοσελίδα μας είναι άμεσα παρασκευάσιμα και παραδοτέα. Ωστόσο πρέπει να γίνει σαφές ότι ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας σας εξαρτάται και από τη διαθεσιμότητα των υλικών και των προϊόντων που υπάρχει στις αποθήκες μας. Σε περίπτωση μη επαρκούς αποθέματος θα ενημερώνεστε για την τελική ημερομηνία παράδοσης.